






Vandaag maar weer eens een gerechtje gemaakt in the Go green Pan special edition van @cook. En wel deze heerlijke zalm in een romige tomatensaus en afgewerkt met krokant gebakken chorizo.
Deze kun hé serveren met vers stokbrood en in dit geval had ik nog wat verse pasta.
-
4 zalmfilets, zonder vel
-
100 g pikante chorizo, fijngehakt
-
3 el olijfolie
-
4 tenen knoflook, fijngehakt
-
1 sjalot, fijngehakt
-
250 ml tomatensaus
-
200 ml room 20%
-
40 g geraspte parmezaan
-
120 g semi-zongedroogde tomaten
-
1 tl gedroogde chilipeper
-
2 el verse oregano, fijngehakt
-
zout + zwarte peper
Verwarm een grote koekenpan op hoog vuur. Doe de olie in de pan en vervolgens de chorizo erbij, bak gedurende 3-4 minuten of totdat de chorizo mooi knapperig wordt. Haal alles uit de pan, maar laat de olie er nog in zitten.
Smakelijk !!